Crișul Chișineu-Criș s-a întors cu un punct de pe „Cetate” după un meci dominat în mare parte de gazde. Deși elevii lui Adrian Abrudean au început mai bine meciul, cu ocazii ratate de Budur și Modan, primul gol al partidei a fost înscris de gazde: în minutul 9, Tat a șutat superb de la 18 metri, în diagonală, sub bară, după o minge întoarsă de Selagea, re­ușind primul său gol stagional.
„Alb-albaștrii” au egalat printr-o execuție la fel de spectaculoasă: Piț a tras din întoarcere, de la marginea careului, în dreapta lui Spo­rea, rămas spectator.
Până la finalul primului mitan, Giurgiu și Davidaș puteau aduce gazdele în avantaj, dar primul a fost blocat de portarul Mucha, iar cel de-al doilea a luftat în centrul careului.
După pauză, amfitrionii au dominat clar ostilitățile, dar nu au reușit să îl invingă pe Mucha în ciuda numărului mare de ocazii.
Crișul putea da lovitura în mi­nutul 89, când Alin Mihai a scăpat singur cu Sporea, dar atacantul a tras slab și partida s-a încheiat 1-1.
Crișul completează podiumul arădean după turul de campionat, echipa nou-promovată clasându-se pe locul 3, la egalitate de puncte cu Dumbrăvița, însă cu un golave­raj superior.
Formații:
Unirea: Sporea – R. Ivan, Scrob (88, Cl. Oara), I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu –Davidaș (62, S. Mureșan), Selagea, Tat, P. Păcurar, – An. David (83, Cr. Păcurar). Rezerve neutilizate: Căt. Suciu – L. Dan, E. Codrea, Goguța.
Crișul: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț (83, Lung), Mo­dan (74, A. Mihai), Budur (90+2, Ciornei). Rezerve neutilizate: Da­gău – Stegaru, Pașcalău.
Arbitri: M. Lăstun (Rm. Vîlcea) – A. Todea (Cluj-Napoca), Ad. Nașc (Cîmpia Turzii)
Observatori: D. Monea (Aiud), Cl. Ștefan (Orăștie).

Recomandările redacției