Nou-promovata nu a gestionat dublul avantaj, Teședan – omul cu punctul: Podgoria Pâncota – CS Ineu 2-2

0
364

Fluctuația de formă a echipei lui Cristi Sculici și-a arătat colții pe arena nou-promovatei din Pîncota. Chiar putea ieși și mai rău pentru ineuanii, pentru că Podgoria a avut 2-0 la un moment dar, iar reușita de 2-2 a venit pe final.
Chiar dacă a pierdut la scor de neprezentare în Cupă, contra Zăbraniului, Pâncota nu a făcut un meci tocmai rău, iar antrenorul Claudiu Ardelean a men­ținut formula de miercuri, din care s-a exclus și pe el. „Alb-albaștrii” nu au putut conta doar pe mijlocașul Spătaru, plecat într-o mini-vacanță.
Cel puțin prima repriză nu a fost prea spectaculoasă, cu destule greșeli la construcție de ambele părți. Gazdele au apăsat ușor pe accelerator în ultimul sfert de oră, iar tabela a avut de suferit. În minutul 31, Șandru a fost faultat în careu de Balint, iar Sergiu Dragalina nu a greșit de la punctul cu var. Oaspeții nu au avut reacție, ba mai mult, chiar îna­intarea la cabine, au primit și golul doi. Bulzan a trimis o diagonală lungă în careu, mingea a căzut în careu și Șandru a trimis-o la colțul scurt al porții lui Iacob.
Nemaiavând ce pierde, zărăndanii au ieșit mai mult la joc la revenirea de la cabine, au avut și mai mult mingea, iar după intrarea lui Cipri Berar, au apărut și ocaziile. Tocmai după un-doi Berari-Berar s-a născut golul de 1-2, marcat de Dan Mâneran cu un voleu sub transversală de la marginea careului. După minutul 75, pâncotanii au cam cedat total din punct de vedere fizic și, până la urmă, a venit și egalarea. Era minutul 87, când Berar a centrat din corner, iar Teședan a înscris cu capul de la colțul lung. Ineul a simțit că se poate, a rămas în atac, dar același Teședan a tras prea slab pentru a-l păcăli pe Blaguescu, iar Berar a fina­lizat peste poartă.
Punctul o păstrează pe locul 10 pe Podgoria Pâncota, care-și dă seama că lucrurile sunt totuși complicate în primul eșalon județean. „Meciul cu Zăbraniul de acum trei zile ne-a cam consumat din punct de vedere fizic și asta s-a văzut după 60-70 de minute ale meciului de astăzi. În alte condiții, nu cred că am fi scăpat victoria după ce am avut 2-0 pe tabelă. Dar, până la urmă, trebuie să ținem cont și de faptul că am jucat cu o echipă bună, cu pretenții în acest campionat și remiza e oarecum echitabilă. Suntem mulțumiți de băieți, au dat totul și la meciul de azi, punct cu punct ne vom atinge, zicem noi, fără probleme obiectivul, menținerea în Liga a IV-a și formarea unei echipe de viitor”, a menționat Sergiu Dragalina, fotbalist și președinte la Pâncota.
Odată cu apariția lui Karmanoczky în centrul defensivei, Dacian Zdrențan a fost urcat la „închidere” de Cristi Sculici. „Trebuie să recunoaștem că nu am făcut un meci prea bun. Cel puțin în prima repriză, nu am fost deloc pe­riculoși în atac, am mai și primit două goluri și – practic – am compromis rezultatul. Partea secundă a fost a noastră, iar egalul e corect în cele din urmă. Păcat de cele două puncte pierdute, căci am fi rămas în coasta echipelor de pe podium, dar campionatul e lung și se mai pot întâmpla multe. Cu atât mai mult cu cât nu
există echipe ca și Lipova sau Crișul, care să domine autoritar campionatul în acest an”, spune fotbalistul de 21 de ani crescut de UTA.
Formații:
Pâncota: Blaguescu – Pașca, S. Dragalina, Fl. Covaci, F. Bogdan (90 R. Martin) – Mărgăian, O. Bulzan – Pădureanu, Perța, D. Florea – F. Șandru (89 Purda).
Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Balint, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci, M. Pinta (57 C. Berar), Teședan, Dan Mâneran – Berari (76 Denis Mâneran)
Arbitri: Sorin Saladea – Cristian Cășuțiu, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Leontin Buda, Ioan Hamza
Călin Mnerie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.