Nou-promovata, pe podium: Ghiroda – Crișul 1-5

0
547

Pe lângă liderul Șoimii Lipova, și nou-promovata Crișul Chișineu-Criș e neînvinsă după patru etape și se clasează pe locul trei al seriei.
La Ghiroda, elevii lui „Știli” au început ca din tun: Modan a fost faultat în careu de portarul Alexandru, iar Pavel a transformat de la 11 metri pentru 0-1 în minutul 9. Gazdele au egalat doar două minute mai târziu prin Mancaș, dar acela avea să fie singurul gol al Ghirodei.
Nicu Modan a înscris în mi­nutul 29 pentru 1-2 cu un ultim efort după ce portarul a ieșit ha­zardat la o minge trimisă de Buduru. Servantul avea să devină marcator nouă minute mai târziu: Buduru a păcălit apărarea adversă cu o fentă din corp și a trimis plasat din 11 metri pentru 1-3, acesta fiind și scorul pauzei.
Și partea a doua a fost la discreția oaspeților, care au mai înscris de două ori. Gâlcă a făcut 1-4 cu o alunecare inspirată la un șut al lui Modan, iar Ianc a închis tabela cu o lovitură de cap la un corner al lui Ciornei.
Victorie clară în deplasare pentru Criș, iar pe elevii lui Abrudean îi așteaptă primul derby județean din acest sezon, pe teren propriu contra lui Național Sebiș.
Formații
Ghiroda: Filip Alexandru– Semeniuc, Mureşan, Hotca, Horcea (Totic 60) – Giuricici (Saizu 68), Ţugui (Vasiliu 68) – Mancaş, Jichici (Berivoiescu 89), Ciobanu – Baranyi.
Crișul: Mucha – Clej, Al. Pavel, Al. Gligor, Siminic – Gâlcă, Ianc, Lezeu (T. Bodri 86) – Piț (Maghici 86), Modan (Al. Mihai 79), Buduru (Ciornei 73)
Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Emeric Tocai (Alma), Ludovic Zifceac (Aleșd)
Observatori: Sorin Ciotlăuș (Deva), Marius Orbonaș (Ilia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.