SANYO DIGITAL CAMERA

Două marșuri au atras  atenția  opiniei publice. Ambele s-au desfășurat în Capitală, dar au avut ecouri și la Arad. Astfel, sâmbătă peste 500 de persoane au participat, la Marşul diversităţii, în cadrul căruia au militat pentru reglementarea parteneriatului civil şi au sărbătorit rezultatele referendumui din Irlanda.  Evenimentul organizat de Asociaţia Accept, a ajuns la cea de-a zecea  ediţie. În replică, Noua Dreaptă a mărșăluit prin Piața Victoriei , în fața Guvernului.  Liderul organizaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a declarat că solicită să se facă referendum pentru ca oamenii să spună dacă sunt de acord cu pactele civile şi a atras atenţia că toate statele care au aprobat aceste uniuni au aprobat apoi şi căsătoriile şi adopţiile gay. Amintim că în 12 mai, Comisia juridică din Camera Deputaților a respins  proiectul legii parteneriatului civil, iniţiatorul Remus Cernea arătând că sunt 800.000 de persoane care trăiesc în astfel de relaţii. În replică, membrii comisiei şi reprezentanţii bisericii au susținut că „este o încercare de a submina familia tradiţională. Angel Popescu, liderul Noua Dreaptă Arad, a punctat: „Le aducem aminte tuturor politicienilor români că democraţia înseamnă voința majorității, întrebându-ne retoric dacă miile de tineri care s-au jertfit în Decembrie 89 au făcut-o pentru a înlocui comunismul cu altă formă de dictatură, cea a minorităţilor“.

 • Cetatean spune:

  Nu mai publicati poza acestui escroc, deoarece provoaca greata.
  Pe de alta parte, „vointa majoritatii” nu insemna si „dictatura majoritatii”. Deci, cine vrea casatorie mixta, nu are decat, cine vrea casatorie homosexuala, de asemenea, nu are decat. Pe cine deranjeaza ? Numai pe obtuzi si retardati.

 • andrei pacurar spune:

  Am urmarit cu interes comentariile rautacioase la adresa d-lui Angel Popescu. Interesant este ca aceste comentarii vin din partea unor persoane care doresc discreditarea aceste persoane. Oare pe cine deranjeaza ?
  Unii maghiari care sunt suparati pe ceea ce scrie ?
  Oameni platiti pentru discreditare, deoarece in Europa partidele nationaliste iau amploare si atunci persoanele care sunt incomode trebuiesc murdarite, discreditate in fata alegatorilor, este o metoda veghe, care a avut succes pana acum, dar speranta mea este ca nu toti cititorii sunt prosti ….iar parerea mea este, escroci sunt cei care denigreaza, defaimeaza o persoana pe care nu o cunosc personal si mai grav ca o fac la comanda cuiva.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției