Noua Dreaptă vrea ca Monumentul Marii Unirii să ajungă la Arad

3
285

SANYO DIGITAL CAMERA

Organizaţia Noua Dreaptă face un apel la primarul Falcă pentru a urgent demersurile pentru Monumentul Mariii Uniri.  Angel Popescu, preşedintele filialei arădene a N.D. a spus: „ Sunt ani de zile de când, din banii publici, Monumentul Marii Uniri a fost plătit integral, în avans, iar acest monument nu a mai ajuns la Arad.  Chiar dacă în 2014 și anul acesta ați alocat bani pentru amplasarea lui pe lacul din Parcul  Padurice, el nu a mai ajuns și nici nu se stie nimic exact de soarta lui.  După ce anul trecut am anunțat mass-media locală și am amenințat cu dosare penale, domnul sculptor Florin Codre a precizat în presă că în luna august 2014 monumentul a ajuns în Portul Constanța.    De atunci au trecut 8 luni și nu se face nimic. Să admitem că monumentul este în Portul Constanța de opt luni, dar cine plătește taxa de staționare în Port ? Nu interesează pe nimeni ? Nu vreți să avem acest monument amplasat în 2015, anul când, poate că vom fi desemnați Capitală Culturală Europeană ?  Vă cer categoric să faceţi toate diligențele pentru că acest monument să ajungă grabnic la Arad, pentru a-l putea amplas  aici, unde îi este locul. Aveți toate mijloacele disponibile”.

3 COMENTARII

  1. „Mana dreapta” este mana cu care majoritatea oamenilor cinstiti folosesc hartia igienica. Acesti oameni nu au nimic CONCRET de facut pentru Arad ? Daca se plictisesc, sa se puna sa stranga gunoaiele, ca suntem sufocati de mizeria din oras.

  2. Incapabili de a gandi pozitiv (si de actiuni in folosul binelui public !), asa zisa Noua Dreapta reia idei care sunt de mult in atentia aradenilor si a autoritatilor locale !
    Tranca – fleanca, bla, bla, bla, hai sa ne aflam si noi (care noi”?) in treaba !
    O intrebare pentru redactie: exista in colectivul de redactie vreun simpatizant al acestei fantome ? Nu de alta, dar cam deseori se vorbeste in paginile ziarului despre ei. Ori aceasta zisa organizatie, Noua dreapta, atat pe plan local, cat si national, nu este nici macar „neica nimeni” !

  3. nu sunt roman ‘pur singe’, dar sint aradean, si ma consider roman get beget, dar nu regret de loc ca nu sint ‘pur singe…’. Risul CURCILOR, NUMA CARAMIDA IN PIEPT SI JUMULIREA DE BANI A ROMINILOR E ‘FONDUL PROBLEMEI!!!’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.