vargaCei doi foști utiști și-au încheiat experiența la Elore Bekescsaba și au decis să dea curs ofertei lansate de Marius Țucudean. Sâmbătă, Sorin Botiș (35 de ani) și Norbert Varga (33 de ani) au jucat primul meci sub comanda lui Francisc Tisza și Viorel Erdei, în amicalul cu Gloria Arad. Cele două echipe se anunță principalele candidate la lupta pentru titlul de campioană județeană în 2013-2014.
Apariția celor doi pe arena Motorul a fost însoțită de încă trei mutări importante în lotul noii echipe arădene. Flavius Pavel, care a jucat și el în Ungaria și se înțelesese cu Progresul Pecica, se regăsește de-acum în atacul trupei lui Tisza și Erdei, unde-l are coleg pe Petru Măgulean, cel mai bun marcator al Frontierei Curtici din ultimele sezoane. Măgulean s-a pregătit până joi cu… Gloria Arad. Și tot de la Gloria a venit și Richard Filaret, produs de Atletico!
De-a lungul celor 90 de minute, Tisza și Erdei au folosit două garnituri, cea „experimentată” reunindu-i pe Țîna – Pantea, Cerna, Botiș, Filaret – Ad. Popa, N. Varga, Toda, S. Leucuța – Măgulean, Fl. Pavel. În celălalt efectiv s-au regăsit Bodea – Er. Wild, M. Varga, Gliguța, R. Caba, C. Caba, Cotoc, Marinescu, Hlistei sau Ghergar.
Gloria s-a impus cu 3-1, pentru învingători au punctat Rechiţean, Va­sinc și Manea (penalty), în timp ce pentru UTA Bătrâna Doamnă a înscris Adi Popa. „Dacă reușim să ne vedem în continuare serios de treabă, rezultatele vor veni”, a spus Leo Pința, antrenorul Gloriei, care n-a dorit să facă valuri după ce i-a pierdut pe Măgulean și Filaret în favoarea adversarei de sâmbătă dimineață.
„Toți cei care suntem implicați la Gloria facem politica patronului”, a punctat tehnicianul. Pentru Gloria au jucat Bujor – Topai, Ew. Wild, Manea, Vereș – Rechițean, Gîlcă, Petra, Gherghel, Vasinc, Berari, plus Bercu, Avram, Băbuța, Turcan și Urs.

Recomandările redacției