Nouă fotbaliști arădeni au dat examenul final în fața lui Geolgău, miza fiind includerea în Selecționata de Sud-Vest Under 14

0
223

În urma acțiunii de preselecție organizata de FRF la Simeria la începutul lunii aprilie, nouă jucători aradeni au fost convocați la un trial pentru stabilirea componentei lotului Unde 14 (fotbaliști născuți în anul 2004) din partea de sud-vest a României. Vorbim despre Vlad Tirian – David Petruț, Mario Pele, Cristian Mihai, Ștefan Ursu, Cătălin Vulturar (toți de la UTA), Alexandru Adamcsik, Raul Borhan (Viitorul Arad) și David Varga (CS Ineu)
Arădenii au format o echipă cu jucătorii selecționați din Hunedoara și au disputat un joc de verificare contra combinatei Timiș – Caraș-Severin. Meciul din Sânnicolau Mic s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Selecționata Arad – Hunedoara.
Gheorghiță Geolgău, șeful departamentului de scounting al Fe­derației Române de Fotbal, a avut de monitorizat nu mai puțin de 34 de jucători, dintre care îi va opri pe cei care în luna iunie vor reprezenta zona de sud-vest a țării în confruntarea cu alte șapte selecționate formate pe regiuni geografice. Turneul final se va disputa la Tărlungeni, în județul Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.