Ștrandul Neptun a fost cândva atracția principală pe timp de vară însă, de o bună bucată de vreme, lucrurile parcă se înrăutățesc constant.

Oamenii care frecventează sau au frecventat ștrandul știu că, în urmă cu câțiva ani totul era frumos, lucrurile se făceau bine și regulile se respectau.

Am ajuns în stadiul în care, ștrandul din Arad nu mai este chiar locul cel mai bun pentru o zi relaxantă, oamenii începând să aibă tot mai multe nemulțumiri legate de acesta.

Începând cu prețul intrării care a ajuns la 22 de lei pentru un adult, până la apa din bazin, arădenii au început să tragă semnale de alarmă cu privire la toate lucrurile care fac ștrandul să meargă din rău în mai rău.

Ultima problemă pe care au sesizat-o cei care au fost la ștrand ca să se mai relaxeze a fost cea a oamenilor care își fac propriile reguli și intră cu hainele de stradă în bazin. Cu toate că regula dușului făcut înainte de intrarea în bazin există, pentru unii nu a încăput în discuție asemenea lucru.

Astfel, o femeie a fost fotografiată în timp ce făcea baie îmbrăcată, poză ajunsă pe rețelele de socializare. Tot de acolo s-a constatat faptul că mai multe persoane sunt văzute astfel periodic și arădenii au început să se îndrepte spre ștrandurile țării vecine, aceștia preferând să facă niște kilometri în plus în schimbul unor condiții mai bune.

 

 

Sursa: Azi în Arad

Recomandările redacției