Noua sală de gimnastică a Aradului va purta numele Emiliei Eberle!

0
174

eberleFosta stea a gimnasticii mondiale, arădeanca Emilia Eberle, rămâne la loc de cinste pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal, care i-a propus fostei mari sportive a României ca noua sală de gimnastică a Aradului, dată recent în administrarea clubului, să îi poarte numele. „Intenţionăm să         inaugurăm oficial sala cu ocazia unui eveniment în cadrul căruia să fie prezente la Arad cât mai multe personalităţi din lumea sportului şi în special a gimnasticii. La începutul lunii mai va reveni în Arad şi cea mai mare gimnastă pe care a avut-o Aradul, Emilia Eberle, căreia i-am propus ca noua sală să îi poarte numele. S-a bucurat foarte mult şi s-a declarat onorată de această propunere”, spune directorul CSM Arad, Vasile Păltineanu.
„Cea mai mare cinste şi onoare din viaţa mea!”
Mai jos vă prezentăm răspunsul fostei mari glorii a gimnasticii artistice româneşti, cu privire la propunerea clubului mamă, CSM Arad, de care a afirmat că nu va uita niciodată şi că îl va vizita la fiecare revenire acasă: „Nu îmi găsesc cuvinte să-mi exprim bucuria şi surpriza aceasta. Este cea mai mare cinste şi onoare din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru tot ce faceţi pentru mine şi familia mea. Pe această cale, voi fi legată de oraşul meu iubit pentru totdeauna. Sigur că spun DA pentru această ofertă. Încă o dată, mii de mulţumiri! Cu drag, Trudi”.
Dublă medaliată cu argint la Jocurile Olimpice
Emilia Eberle, născută la Arad în 4 martie 1964, este dublu medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Moscova din 1980 şi câştigătoare a multiple medalii la Campionate Europene şi Mondiale. Actualmente este antrenoare de gimnastică la clu­bul Pozsar’s Gymnastics Academy din Sacramento, aparţinând lui Geza Pozsar, fost coregraf al echipei de gimnastică artistică a României.
Fosta mare gimnastă a mai revenit la Arad în dese rânduri, soţul fiind un mare judoka ma­ghiar, participant la Campionate Mondiale şi Europene, în timp ce băiatul lor practică fotbalul. Conducerea Clubului Sportiv Municipal a primit-o de fiecare dată cum se cuvine, ca pe o mare campioană, Eberle primind cartea ce marca 35 de ani de activitate a clubului, dar şi o Diplomă de Excelenţă din partea Universităţii de Vest Vasile Goldiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.