Nouă turci depistaţi în tentativa de trecere ilegală a frontierei

0
290

Nici mai mult nici mai puțin de nouă cetățeni turci au fost opriți la graniță din încercarea de a trece frontiera ilegal. Așadar, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat în trei autoturisme, în urma unor activităţi preventive pe linia migraţiei ilegale, nouă cetăţeni turci care nu își justificau prezență în zonă.

Luni seară, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – care aparține de inspectoratul de Poliție de Frontieră I.T.P.F. Oradea, aflaţi în misiune în zona de competenţă, au desfăşurat mai multe activităţi preventive pe linia migraţiei ilegale, în cadrul cărora au oprit în trafic pentru verificări trei autoturisme.

Poliţiştii de frontieră au constatat că în autoturismele oprite pentru control se aflau ca pasageri nouă cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Având suspiciuni cu privire la scopul real al prezenţei în apropierea graniţei cu Ungaria, aceştia au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între de 18 şi 24 de ani. „În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.