teatruPentru Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad şi pentru spectatorii săi, anul 2014 va începe în forţă cu „Luna Plină de Teatru”, un proiect care s-a bucurat şi anul trecut, când a fost pus pentru prima dată în practică, de un succes imens. De această dată, Luna Plină se va desfăşura între 7 ianuarie şi 7 februarie, perioadă în care se vor juca nu mai puţin de douăzeci de spectacole, câte patru sau chiar cinci pe săptămână.
Cu doar 5 lei biletul vor putea fi savurate spectacole noi, dar şi spectacole aflate de mai mulţi ani în repertoriul teatrului şi care se bucură de o mare apreciere. Astfel, vor putea fi urmărite noi producţii precum „Domnişoara Nastasia“, „Sorry“, „Tăietura“, „Viaţa ca un joc uşor“ sau „Minotaurul“. Totodată, vor ieşi din nou la rampă şi spectacole care au făcut istorie pe scena arădeană, cum ar fi „Tartuffe“, „A douăsprezecea noapte“, „Tillsonburg“, „Un om de milioane“, „Totul despre femei” şi îndrăgitul „Amoc“, în viziunea lui Alexander Hausvater.
Prima reprezentaţie a lunii va avea loc marţi, 7 ianuarie, de la ora 19,00, atunci când arădenii se vor putea bucura de „A douăsprezecea noapte“, de William Shakespeare, în regia lui Dan Vasile.
„Până atunci, Teatrul Clasic «Ioan Slavici» Arad transmite « LA MULŢI ANI! » tuturor spectatorilor şi colaboratorilor săi, urându-le un an nou plin de împliniri şi, mai ales, de teatru!” completează P.R.-ul teatrului arădean, Mihaela Balint.
(G.S.)

Recomandările redacției