Noul chitarist al trupei Cargo are doar 16 ani şi a fost elevul lui Adi Bărar

0
272

Formaţia Cargo a anunțat că are un nou membru în componenţă, după ce Adi Bărar a părăsit scena vieții, pierzând lupta cu coronavirusul pe data de 8 martie 2021.
Așadar, trupei Cargo i s-a alăturat, de curând, David Cristian, nimeni altul decât elevul lui Adi Bărar, care are vârsta de doar 16 ani.
„L-ați văzut pe scenă alături de noi, în ultima perioadă. El este David Cristian, copilul care a crescut în spatele scenei, îndrăgostindu-se de chitară și devenind, apoi, elevul lui Adi Bărar, singurul, de altfel. Sperăm să vă bucurați și voi de prezența lui, așa cum o facem și noi, fără să ne gândim o clipă că există cineva care îl poate înlocui pe Adi Bărar”, au postat cei de la Cargo pe pagina oficială de facebook.
La numai 16 ani, David Cristian stă­pânește chitara cum puțini o fac. Nici nu este de mirare având în vedere că acesta s-a aflat chiar sub tutela liderului trupei Cargo, Adi Bărar. Observând dragostea lui pentru chitară de la o vârstă fragedă, Adi Bărar l-a luat pe David sub aripa sa și l-a învățat toate secretele lui.
„Fiind un fan CARGO de mic și cres­când nu doar cu muzica lor, ci și prin­tre ei, intrarea mea în trupă a fost, oarecum, naturală. Evident, mă simt foarte bine cântând alături de ei. Idealul meu este de a continua ceea ce Adi Bărar şi Cargo au construit de-a lungul timpului. A fost un privilegiu să fiu îndrumat de el pe plan muzical, dar și în cel personal”, a spus tânărul artist.
Reamintim că, fondatorul și liderul trupei rock Cargo, Adi Bărar, a murit la vârsta de 61 de ani, după ce a fost infectat cu Covid-19. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara din data de 23 februarie 2021 și a murit în noaptea de 7 spre 8 martie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.