Noul manager al Spitalului Judeţean va fi Mirandolina Prișcă, aceasta trecând cu succes și proba de prezentare a proiectului de management, care s-a desfășurat luni.

Trebuie menţionat că, în data de 21 decembrie a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de manager al SCJU Arad. Nota finală obținută de către Mirandolina Prișcă este de 8,44.

„Mă bucură faptul că echipa de conducere a Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad va fi completată în curând cu doamna dr. Prișcă în funcția de manager. Sunt convins că această echipă va asigura un management mai performant și va implementa cu succes «Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad». Sistemul de sănătate arădean, un sistem «bolnav» aflat în plin proces de «însănătoșire», are nevoie de o echipă performantă. Urmează ca în perioada imediat următoare să abiă loc validarea rezultatului, iar ulterior, la începutul lunii ianuarie, să aibă loc numirea doamnei Prișcă în funcția de manager. Contractul noului manager va fi semnat pe o perioadă de trei ani de zile, urmând ca, anual, să aibă loc o evaluare a îndeplinirii criteriilor de performanță”, a susţinut Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției