Noul sediu al Primăriei Pâncota va fi inaugurat astăzi

0
531

pincota noua primarieEforturile făcute de actuala administrație a orașului Pâncota de a schimba locația Primăriei au ajuns la final. Astăzi, la ora 15, este programată inaugurarea oficială a noului sediu. Datorită situației create prin revendicarea vechii locații, precum și alte condiții de ordin tehnic, administrația pâncotană a hotărât să mute primăria într-o clădire ce aparține comunității locale, dar numai după o amplă modernizare ce tocmai s-a finalizat. Noul sediu, ce de astăzi va găzdui oficial Primăria Pâncota este clădirea cunoscută în zonă ca „Poșta veche“.
„Locația nouă este o clădire mare, ce a găzduit Cooperativa Meșteșugă­rească, cunoscută și ca Poșta Veche. Lucrările de modernizare au fost extrem de complexe și laborioase, noul local având acum toate facilitățile necesare unui instituții atât de importante pentru comunitate cum este Primăria“, ne spunea cu ceva vreme în urmă Iosif Retter, primarul orașului Pâncota.
Se știe că sediul vechi – Castelul Dietrich-Sukowky, cum este cunoscut în zonă – a fost revendicat de moștenitorii vechiului proprietar, lupta în justiție durând peste un deceniu.                     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.