Nu a fost Capătă, ci Sulea… Lunca Teuz Cermei – Unirea Sântana 4-1

0
143

La revenirea din cantonamentul de la Moneasa, Cermeiul a provocat-o la un amical pe fosta rivală din primul eșalon județean. Se știe că cele două echipe s-au bătut până în ultima rundă pentru titlul de campioană, câștig având trupa lui Aslău, care, din postura de divizionară a treia, dar și pe fondul absențelor din trupa lui Donca (Vidac, Martin, Peia, Vuin sau Lanțoș) are un plus de calitate la nivel de lot.
Acest plus s-a reflectat și sâmbătă, mai ales când ,,alb-roșii” s-au aflat pe teren cu prima garnitură. Unirea a fost cea care a deschis tabela, prin Bolba, care a prins un șut frumos pe colțul scurt al porții lui Costea, dar Hojda a egalat până la pauză din pasa lui Diarra. În prima parte, raportul de ocazii a fost ușor favorabil Sântanei, însă Capătă nu a mai avut pragmatismul din me­ciurile de anul trecut contra Cermeiului, când marca nu mai puțin de 5 goluri în două partide. În schimb, la rampă a ieșit Andrei Sulea, cu un hattrick ce a decis practic meciul.
Cu formula titulară pe teren, în care și-a găsit locul și revenitul Gurban, Lunca Teuz a fost echipa mai bună și asta s-a văzut și pe tabelă. Sulea a făcut 2-1 în minutul 59, cu un șut plasat în cros de la 14 metri. Fostul atacant de la Sebiș sau Unirea Alba Iulia a părut în mare formă și a mai punctat de două ori până la final. Mai întâi, a beneficiat de o pasă pe culoar a lui Bulza, iar apoi de o eroare a lui Istin și a trimis pe lângă tânărul Matiș.
Formații:
Cermei: Costea (46 Rusu) – Fl. Brîndușe (46 Vereș), Petrache (46 Gurban), Cotoc, Aldan – Hojda (46 Bulza), Ianc (46 Șiclovan), Nistor, Morar (46 Suslak) – Diarra, V. Brîndușe (46 Sulea).
Sântana: Csurka – Toader, Paven, Mateiu, Istin – Bolba, Bodea, Josan, Bud – Cl. Popa, Capătă. Au mai jucat: Matiș – Marc, Ginghină, Stanciu, Deaconu, Vârciu.
Arbitri: Cătălin Iova – Vlăduț Stanciu, Andrei Pantea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.