De mai multă vreme, unii cetățeni din Chisindia ne trag de mânecă atunci când suntem prin localitate și ne arată că, de multă vreme, sunt parcate niște utilaje pe domeniul public, ceea ce nu este corect, ne spun oamenii. Utilajele se află la nici   doi pași de primărie, ceea ce crează un discomfort atât locuitorilor dar și celor care trec prin zona respectivă. Deși persoana în cauza a fost atenționată de organele de la CJA, având în vedere că drumul DJ 793  aparține Consiliului Județean, utilajele tot în drum au rămas. Nu stiu de cine aparține sau nu aparține drumul, dar cetățenii au dreptate. Atunci, dacă ne luăm după exemplul cetățeanului respectiv, ar trebui ne scoatem toți la drum ceea ce  avem în curte. 

Am luat legătura cu domnul primar Ionel Pașca, care  ne-a precizat faptul că doamna Precup Ana a fost înștiințată de  organele județene, dar degeaba. 

Sperăm că, poate măcar acum vor veni cei de la Consiliul Județean și vor aplica sancțiunile cuvenite, deoarece a fost sesizați proprietarii să-și  ridice acele fiare vechi de pe domeniu public. Rămâne să vedem care va fi situația pe viitor, în acest caz,  deoarece cetățenii sunt cam supărați acum și vor să trăiască în pace și liniște. 

Voicu Sida

Recomandările redacției