Nu se mai termină circul cu guvernarea

0
359

De o vreme încoace, asistăm la un circ politic mediatizat peste măsură, care însă nu-i va ține românului de cald sau de lumină la iarnă. Așteptările noastre de la clasa politică sunt cu totul altele. Ce se întâmplă însă acum în mediul politic reprezintă o bătaie de joc la adresa poporului. Poate ne mai merităm și soarta, că doar noi i-am votat. Dar, una pesta alta, românul este credul. Să sperăm însă că doară, doară le mai vine mintea la cap celor care ne reprezintă în Parlament, iar soarta se va întoarce și în favoarea noastră, a oamenilor de rând.

Dar să știți că prea puțin îi interesează pe politicieni de popor, că suferă sau mor pe capete. Am zis că dacă dau jos Guvernul Cîțu se mai termină cu împunsăturile astea publice, care sunt la ordinea zilei. Ce să mai creadă poporul care se uită la televizor? Poate unora le plac scandalurile acestea mediatice, dar Guvernul a fost dat jos într-adevăr cu un scor covârșitor de către partidele PSD – AUR – USR.

USR-iștii au uitat însă că au fost cu PNL-iștii și UDMR-iștii la guvernare și se fac cel puțin la fel de vinovați de haosul care este acum în țară. Dar aceștia nu gândesc chiar nimic. E, ei se gândesc cum să trecem noi bărbații în altă tabără! Vă rog să mă credeți că mi-e rușine să vorbesc așa ceva, de ce sunt în stare aceștia. Ei nu gândesc, sunt aerieni. Vin facturile pe capul românilor, mor oamenii că nu au locuri în spitale. Și dacă ar încăpea în spitale, tot ar muri din lipsă de medicamente și condiții improprii.

PNL-iștii se ceartă încontinuu pe baza duelului între cei doi: Orban și Cîțu. Nu au nimic aceștia cu nevoile poporului, singurul lor țel este ciolanul, iar șeful Statului, nu vreau să fiu înțeles greșit cum că aș fi un fan de-al dumnealui, nu am fost niciodată, dar trebuia de multă vreme să intervină în lupta dintre cei doi din partidul dumnealui, după cum l-a denumit.

Nu am nimic cu USR-ul, dar ar trebui lăsați pe tușă. Aceștia nu prezintă niciun fel de siguranță.

AUR-ul duce anticampanie împotriva vaccinului. Vă dați seama, o lume întreagă îl face și poartă mască, se protejează împotriva virusului, iar AUR-ul este împotriva vaccinului. La Țebea făceau o campanie dură împotriva vaccinului și a măștii. A venit la mine un rahitic cu un ecuson în piept pe care scria AUR și mi-a spus: „Auzi, de ce porți zdreanța aia la gură?“. Pentru moment, nu am zis nimic, totuși în cele din urmă l-am lămurit.

Așteptăm clopoțelul de la Iohannis, când îi cheamă la consultări și sperăm ca măcar în ultimul ceas politicienii să ia lucrurile în serios. În acest moment ne simțim un popor ca o turmă de oi fără păstor.

Poate ne vom trezi totuși în cel de-al XII-lea ceas, pentru că suntem vai de noi, cu păstori cu tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.