Nu toți bugetarii au liber: funcționarii APIA lucrează

0
636

Nu toți bugetarii au minivacanță prelungită. Funcționarii arădeni ai APIA vor lucra și pe 26 aprilie, pentru a putea prelua cereri de plată pe suprafață în cadrul campaniei din acest an. Această perioadă din an este cea mai aglomerată pentru această instituție.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, pentru buna desfășurarea a procesului de primire a cererilor unice de plată aferente campaniei 2019, centrele judeţene și locale vor avea program normal de lucru, în ziua de 26 aprilie 2019, cu recuperarea timpului lucrat, în condiţiile legii.

Reamintim că în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA“, a susținut Alexandru Borcea, consilier juridic al APIA Arad.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.