Cosmin Gligor, director în cadrul firmei INTECO HOLDING, are dreptate atunci când susține că „noi nu trebuie să fim împinși de la spate. Știm să ne facem treaba, nu avem nevoie de părerile unora care probabil se lansează în discuții și își expun opiniile pentru a-și justifica banii cu care sunt plătiți“.

Am avut o noapte albă. Am acționat peste tot cu material antiderapant împotriva poleiului care s-a format pe întreaga suprafață unde noi acționăm. Am acționat atât împotriva zăpezii, cât și împotriva poleiului“, ne-a mai precizat domnul director Gligor. „Am acționat, așa cum am precizat, cu cele 21 de autospeciale pentru a îndepărta poleiul de pe carosabil. Nu am avut blocaje sau probleme de altă natură, să nu se poată circula în condiții normale, până la urmă de iarnă.

Începând de sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 12.00, ne va suplimenta numărul autospecialelor cu încă două. Deci cei de la Consiliul Județean ne vor solicita acest lucru. Să treacă iarna aceasta și ne vom desprinde de la această activitate de deszăpezire. Vom vedea pe urmă ce se va mai întâmpla, dar va fi așa cum am precizat în materialul anterior“, a precizat directorul Cosmin Gligor.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției