Număr record de locuri de muncă disponibile: 2.500 de oferte de angajare, dintre care 400 la aceeași firmă

0
314

Val de oferte de angajare pentru șomerii arădeni. O firmă caută 400 de persoane pentru diferite posturi, iar aceste oferte de lucru sunt anunțate la Agen­ția Județeană de Ocupare a For­ței de Muncă Arad.
Un număr record de peste 2.500 de locuri de muncă sunt anunțate de angajatorii arădeni, la agenția de șomaj, în această perioadă. Dintre acestea, 400 sunt ofertate de aceeași companie, a unui om de afaceri arădean.
Această companie caută 150 de persoane dispuse să facă munca de  fierar betonist, 130 de lăcătuşi mecanici și 150 de dulgheri.
Această societate a construit magazine mari și este pe cale să se extindă masiv.
Alte sute de oferte de muncă pentru diferite firme sunt disponibile pentru arădenii fără loc de muncă. Se caută: agenți de asigurare, asfaltatori, barmani, brutari, casieri, confecționeri articole din piele și confecționeri cablaje auto, confecționeri – asamblatori, controlori calitate,  croitori, cusători piele, electricieni, femei la curățenie, frezori, îngrijitori clădiri, lucrători în comerț, lucrători în salubrizare, manipulanți mărfuri, mecanici auto, montatori subansamble, muncitori necalificați, operatori în industrie și operatori introducere și validare date, operatori mase plastice, ospătari, șoferi, stivuitoriști, tâmplari, teh­- nicieni mașini unelte și vânzători. Arădenii interesați pot consulta site-ul AJOFM Arad.
(S.S)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.