Număr record de oferte de angajare la AJOFM: se caută personal pentru aproape 1.700 de job-uri

0
202

Județul nostru este din nou printre orașele cu cele mai mari oportunități de angajare. Începerea sezonului estival face ca numărul locurilor de muncă să crească, întrucât unele dintre job-uri sunt pe perioadă determinată.
Angajatorii arădeni au notificat Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) că fac recrutări de personal pentru un total de 1.685 de posturi. Numărul             jo­b-urilor disponibile este cel mai mare înregistrat acest an. Arădenii șomeri, precum și cei interesați să își schimbe serviciul pot alege în oferte de serviciu în construcții, inginerie, industrie, comerț și domeniul gastronomic.
Cele mai multe oferte de muncă sunt pentru posturile de: agenți de vânzări, agenți de securitate, agenți de asigurare, asfaltatori, ambalatori manual, barmani, brutari, casieri, confecționeri articole din pile și confecționeri cablaje auto, consilieri vânzări, controlori calitate, croitori,  dulgheri, fierari betoniști, îngrijitori bătrâni, lăcătuși mecanici, lucrători în comerț, manipulanți mărfuri, mecanici auto, montatori subansamble, muncitori necalificați, operatori în industrie, ospătari, șoferi, strungari, tâmplari și vânzători în comerț.
Șanse de angajare au și arădenii care au urmat studii superioare în anumite domenii. Unele firme caută proiectanți ingineri electro­niști și ingineri instalații, ingineri în construcții, mecanică și minerit, functionari economici, contabili și consultanți în resurse umane.
Arădenii pot beneficia de asistență în căutarea unui loc de muncă, prin intermediul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Cei care vor să își caute un job în străinătate pot apela la consilierii AJOFM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.