Număr record de șoferi prinși beți la volan

0
137

      Polițiștii arădeni au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni pe șoselele din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră.

         Astfel, în localitatea Cermei a fost depistat un bărbat de 55 de ani, din Șomoșcheș, cu o îmbibație alcoolică de 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat,  un nădlăcan de 53 de ani cu o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat, un bărbat de 47 de ani, din județul Caraș-Severin, având o alcoolemie de 0,84 mg./l. Alcool.

         Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : în Pecica, un arădean de 51 de ani (0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Lipova, un bărbat de 51 de ani, din județul Sălaj (0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe raza localității Șofronea, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate (0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și pe D.J. 707 B, în localitatea Căpâlnaș, un bărbat de 63 de ani, din Săvârșin (0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

         În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.