Nume mari pe scena Teatrului de Vară din Arad

0
353

Pe arădenii iubitori de teatru îi așteaptă un sezon cu spectacole deosebite. Pe scena Teatrului de Vară, aflat la ediția a VII – a, vor urca personalități de marcă, între care: Maia Morgenstern, Anca Sigartău, Florin Zamfirescu și Florin Busuioc.

Ediţia din acest an a Teatrului de Vară se va desfăşura în perioada 5 iunie – 7 august, în curtea Centrului Cultural Judeţean. Începând din acest an, intrarea la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară se va face contra unei taxe de 5 lei. „Această taxă introdusă din acest an este o sumă simbolică. Un act cultural trebuie să fie remunerat“,  a spus Ionel Bulbuc, director al Centrului Cultural Judeţean Arad.

Sezonul dedicat teatrului debutează cu spectacolul „Totul despre femei“, pe 5 iunie, de la ora 20.00. Distribuția piesei – Corina Dănilă, Adriana Titieni şi Crina Linţă. Mai apoi, pe scenă vor urca George Constantinescu şi Victoria Cociaş, pentru spectacolul „Șase Lecții“, care se va juca pe 12 iunie.

Următorul spectacol, programat pe 19 iunie – „Cum se face“ îi are în distribuție pe Anca Sigartău, Doina Teodoru, Paul Ipate, Octavian Strunilă şi George Constantinescu. Arădenii o vor putea revedea pe Maia Morgenstern la început de iulie, în piesa „Marina și Ulay“.

Vom reveni cu detalii despre spectacole!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.