Numele avocatului Mihai Paşca, tot mai vehiculat pentru funcţia de prefect

0
1247

În aceste zile se duc o grămadă de negocieri politice, nu doar pentru formarea guvernului, ci şi pentru anumite funcţii la nivel local. Una dintre acestea este şi cea de prefect al Aradului.

Gheorghe Stoian nu a făcut o figură prea frumoasă în această funcţie, iar scorul destul de şters al PNL –ului la nivel local se datorează, într-o oarecare măsură, şi prestaţiei sale. Să nu uităm boicotul la care a fost supus Stoian de către întreaga presă locală, după ce acesta a ameninţat un ziarist arădean, pentru că a „îndrăznit“ să publice articole negative la adresa sa.

Numele tot mai vehiculat pentru înlocuirea actualului prefect este cel al avocatului Mihai Paşca. Chiar dacă nu a reuşit să intre în Parlament, din postura de candidat pe locul II la Senat din partea PNL, Mihai Paşca a făcut o figură frumoasă. În plus, are o carieră de 16 ani în avocatură şi nu are nici o pată de imagine.

Legat de eventuala sa numire în funcţia de prefect al Aradului, Mihai Paşca ne-a oferit un răspuns foarte diplomat: „Sunt multe zvonuri care au circulat în ultima vreme. În aceste zile nu există discuţii legate de acest subiect. Deocamdată Aradul are prefect“.

În ceea ce priveşte viitoarea carieră a lui Gheorghe Stoian, se pare că acesta va reveni în funcţia de Administrator Public al Judeţului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.