Cel mai așteptat eveniment monden al toamnei a avut loc astăzi, 12 octombrie, Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank, unindu-și destinele în cadrul unei ceremonii impresionante ce a avut loc la capela St. George a Castelului Windsor, relatează viva.ro.

800 de invitați sunt așteptați să participe azi la nunta Peințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Printre invitați se află, pe lângă membri familiei regale, și câteva celebrități, precum cântăreața Ellie Goulding, modelul Cara Delevingne și copiii lui Sir Richard Branson, Holly și Sam.

Eugenie este nepoata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fiind a doua fiică a prințului Andrew, duce de York, și a lui Sarah Ferguson, ducesa de York. În vârstă de 28 de ani, prințesa Eugenie este a noua în linia succesiunii la tron.  Prinţesa l-a întâlnit pe Jack Brooksbank, fostul manager al clubului Mayfair Mahiki, în timpul unei excursii de schi la Verbier, în Alpii Elvețieni, în 2010, și, potrivit viitorului membru al Casei Regale, a fost „dragoste la prima vedere’.

Regina și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria celor doi anul trecut, în timpul petrecerii date la Balmoral, cu ocazia aniversării prințului Harry. Jack a cerut-o în căsătorie pe Eugenie în luna ianuarie a acestui an, în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Cei doi se aflau pe malul unui lac de la poalele unui vulcan, iar omul de afaceri a ales să-i pună iubitei sale marea întrebare în timp ce apusul soarelui se reflecta în apă.

Rochie simplă și finuță din partea prințesei

Unul dintre cele mai așteptate momente ale nunții regale din Marea Britanie este, fără îndoială apariția miresei. După ce misterul rochiei a fost spulberat, toți au vrut să afle cine a creat rochia de mireasă a Prințesei Eugenie. Potrivit presei britanice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales să poarte, în una dintre cele mai importante zile din viața ei, o creație ce poartă semnătura unui brand britanic mai puțin cunoscut în afara granițelor. Este vorba despre o rochie semnată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei doi fondatori ai brandului, Peter Pilotto.

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la Capela St. George a Castelului Windsor, vineri dimineață, mireasa mergând spre altar la brațul tatălui ei, Prințul Andrew, duce de York, în aceeași capelă în care, cu cinci luni în umră, s-au căsătorit Prințul Harry, vărul ei, și Meghan Markle. La fel ca Meghan, Eugenie a purtat o rochie cu mânecă lungă, dar decoltată, creație a designerilor britanici Peter Piloto și Christopher De Vos. Puțini au știut însă că acest model de rochie a fost cerința miresei și că motivul pentru care Prințesa Eugenie nu și-a ascuns cicatricile de pe spate în ziua nunții este unul mai mult decât lăudabil.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 12/10/2018
The Rt Revd David Conner, Dean of Windsor, Jack Brooksbank and Princess Eugenie at the wedding of Princess Eugenie to Jack Brooksbank at Windsor Castle
*** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***

Prințesa Eugenie a fost operată de scolioză în copilărie

Decolteul din spate al rochiei Prințesei Eugenie, a făcut ca cicatricile de pe urma operației de scolioză extensivă pe care a suferit-o pe când avea 12 ani să fie foarte vizibile, însă aceasta a fost chiar dorința miresei. Medicul care a operat-o pe Eugenie, Jan Lehovsky, a fost, de asemenea, invitat la nuntă împreună cu o parte din staff-ul medical. De altfel, Eugenie patronează acum Royal National Orthopaedic Hospital, locul unde operația ei a fost efectuată. Cât despre motivul pentru care Prințesa Eugenie nu și-a ascuns cicatricile de pe spate în ziua nunții, acesta este unul singur, după cum ea însăși menționează: Copiii mă pot privi acum și vor ști că această operație funcționează. Sunt dovada vie a modului în care spitalul poate schimba viețile oamenilor’, a scris ea într-o declarație pentru website-ul spitalului. Un gest extrem de altruist, dat fiind că, în ziua nunții, orice mireasă își dorește să arate impecabil și își maschează defectele cu orice preț.

Recomandările redacției