O adolescentă a luat mai multe somnifere pentru că mama nu a lăsat-o în club

0
348

adolescenta

O fată de 13 ani a ajuns la spital după ce a înghiţit mai multe tablete de somnifere, în urma unei certe cu mama sa, care nu o lăsase să petreacă la un club, adolescenta fiind în prezent în stare bună.

Şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Ovidiu Bedreag, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în cursul zilei de joi o fată de 13 ani din Arad a fost adusă la Timişoara, mai întâi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean, după ce a înghiţit mai multe pastile dintr-un sedativ.

Potrivit sursei citate, fata s-ar fi certat cu mama ei, care nu a lăsat-o să petreacă într-un club din Arad, alături de mai mulţi prieteni, iar adolescenta, cel mai probabil din teribilism, a înghiţit pastilele.

„Acum fata este în stare bună. A fost dializată, deoarece medicamentul se metabolizează greu de organism. I s-a făcut o dializă renală”, a declarat medicul Ovidiu Bedreag.

El a explicat că medicamentul i-ar fi putut fi fatal tinerei dacă nu primea ajutorul medicilor. „Din cauza acestui medicament intri în somn profund, cordul bate încet, apoi intri în stop cardio-respirator. Ajungând la spital, viaţa poate fi salvată. Aşa s-a întâmplat în cazul acestei fete, care nu cred că a vrut să se sinucidă, cred că a fost mai degrabă un act de teribilism. Trebuie asigurat suport respirator şi hemodinamic, până când cantitatea de drog din sânge scade”, a precizat medicul Ovidiu Bedreag. Fata va rămâne internată în spital la Timişoara timp de câteva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.