În orice discuție pe care o porți cu omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu, îți dă câte un reproș, pentru că potrivit acestuia, „nu îmi plac vorbele goale, fără acoperire, deși am avut parte de ele, dar am înțeles care a fost rațiunea din spatele lor”. Am purtat săptămâna trecută o discuție cu domnia sa, când ne-a anunțat marea surpriză – că va candida la alegerile parlamentare. Dar în discuția noastră, îmi sare în ochi un grup de copii care intrase într-un complex alăturat și l-am întrebat:

– Ce o fi aici?

– Păi nu știți?

– Nu.

– Aici am eu o sală de fitness și wellness, Panoramic GYM, pe care vă rog să o vizitați și pe urmă mai vorbim.

Într-adevăr, am avut ce vedea, modernizări și aparatură de ultimă generație și multe altele, care m-au lăsat fără cuvinte. Însă, unii oamenii de afaceri sunt chiar numai pentru ei, dar acest om de când îl cunosc este inimos, așa cum spunea el odată: „Nu sunt mulțumit să îmi meargă bine numai mie, trebuie și alții să trăiască, dar prin muncă cinstită”, astfel ne-a declarat Ovidiu Palcu. Am văzut ce servicii are această sală de fitness și wellness Panoramic GYM – servicii sală de fitness, sală de cardio, are și următoarele cursuri de fitness: Zumba, Kick-Box (Adulți și copii), Aqua Fitness, Functional STE și beneficiază și de o piscină de mărime medie, saună uscată, saună cu infraroșu, salon de bronzat, servicii de masaj de relaxare, kineto-terapie, recuperare medicală și cursuri de înot pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Într-adevăr a realizat multe acest tânăr om de afaceri pentru arădeni, știu și de o familie cu 6 copii care nu a avut acoperiș deasupra capului. Acest om cu suflet mare le-a cumpărat o locuință. Cetățenii din comună și-au pus întrebarea – „Câți oameni de suflet mai sunt, ca acesta? Cândva își va avea răsplata pentru faptele sale”. Afirmație cu care am fost de acord și eu. 

 

  • Liviu Alexe spune:

    „Cetățenii din comună…” Ce comună, băi Voiculeț? Nu mai vorbesc de formulări stângace („îți dă un reproș”, „într-adevăr a realizat multe acest tânăr om de afaceri pentru arădeni”, etc.). Jurnalistu’ lu’ pește!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției