O arădeancă minoră a încercat să treacă ilegal frontiera pe la Nădlac

0
185

minora
Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o minoră din Arad care intenţiona să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de cartea de identitate a verişoarei sale.
Tânăra, de 17 ani, s-a prezentat luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, ca pasageră într-un microbuz înmatriculat în Franţa, condus de un cetăţean român, legitimându-se cu o carte de identitate românească.
„Cu ocazia controlului, colegii mei au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din document, în urma verificărilor stabilindu-se că este vorba de I.S.C., de 17 ani, din judeţul nostru. A declarat că dorea să călătorească cu concubinul ei în Franţa, motiv pentru care a împrumutat cartea de identitate de la o verişoară”, informa comisar-şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
Oamenii legii s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, complicitate la fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.