O asociație a unui cartier din Arad, invită arădenii cu spirit civic la o acțiune de împădurire a unei zone tranzitate de o șosea intens circulată. Este vorba despre centura ocolitoare a orașului unde vor fi plantați aproximativ o sută de arbori din specia Photonia Fraserii Red Robin. Acțiunea va avea loc în această sâmbătă, iar cei ce doresc să participe trebuie să trimită un mail pe adresa asociației.

Asociația Gai – Cartierul Nostru vă invită sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 09:00, la acțiunea de plantare copaci din cadrul proiectului «Gândim verde», prin care urmărim plantarea a 100 de arbori din cei 400 necesari pentru a crea o perdea împotriva poluării cauzate de traficul rutier de pe cea mai tranzitată șosea din municipiul Arad.

Locul de întâlnire va fi în parcul central din Gai unde (la o cafea) se va face organizarea pe echipe.

Pomii sunt din specia Photonia Fraserii Red Robin iar la maturitate vor avea un aspect foarte plăcut și estetic.

Voință, entuziasm și iubire pentru natură e tot ceea ce aveți nevoie pentru a ne fi alături și vă recomandăm să participați și cu copiii, pentru a le dezvolta spiritul civic.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să ne scrieți un e-mail cu numele dumneavoastră, numărul de telefon și câte persoane doriți să veniți la acțiune. E- mail AGCN: cartierul.gai@gmail.com”, transmite asociația pe o rețea de socializare.

Recomandările redacției