O biciclistă a fost lovită pe o trecere de pietoni din centrul Aradului | FOTO

6
6654

Astăzi în jurul orei 13:40, o femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni din centrul orașului. Incidentul s-a întâmplat în apropiere de strada pietonală 1 decembrie 1918. Femeia lovită se afla pe bicicletă în momentul trecerii, aceasta nu s-a dat jos de pe bicicletă deoarece prima mașină i-a acordat prioritate, însă nu a reușit să fie observată și de mașina ce se afla pe a doua bandă.

Șoferița care a produs accidentul a spus printre lacrimi că nu a reușit să o observe bicicleta în timp util. Datorită vitezei mici biciclista nu a fost rănită grav. La fața locului au sosit în scurt timp un echipaj SMURD însoțit de o mașină de poliție.

6 COMENTARII

  • Vezi ca esti dobitoc/dobitoaca, dupa caz. Ambele parti sunt de vina, ea trebuia sa coboare, soferita trebuie sa fie precauta la treceri de pietoni. Sunt cazuri unde este pista de bicicleta, acolo nu trebuie sa cobori de pe bicicleta. Ce facem, ii lovim pe toti pentru suntem romani needucati si nu dam importanta vehiculelor pe 2 roti?

   Faci afirmatii de cacat, daca era cunostinta de a ta, mai scoteai cacaturi pe gura? Nu..

   • Iar tu spui numai jumătate de adevăr.
    Da, e culpă comună, dar revenind la ideea ta: ‘Sunt cazuri unde este pista de bicicleta, acolo nu trebuie sa cobori de pe bicicleta.’
    Acolo unde este pistă de biciclete, și te intersectezi cu un drum cu prioritate, tu, cu bicicleta NU ai prioritate, ai prioritate dacă cobori de pe ea, altfel poți aștepta mult și bine până un șofer te lasă să treci.

 1. Adevarul e ca si eu as fi lovito pe biciclista, numai asa usor, iar voi filozofilor circulati NORMAL , atit monociclisti cit si masinistii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.