O bucătărie de vară, în flăcări din cauza cuptorului de pâine

0
474

A avut loc încă un incendiu, de această dată poate mai ușor de stins și care nu a provocat chiar atât de multe pagube, în comparație cu cel ce a avut loc în această dimineață în cartierul Gai.

Mai exact, este vorba despre flăcările ce au cuprins o bucătărie de vară. Aici a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj format din cinci subofițeri și cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.
Acesta a avut loc în localitatea Iratoș, iar pentru stingerea incendiului nu a fost nevoie de foarte mult timp. Cu toate acestea, chiar dacă poate nu a durat ore întregi ca să fie stins, manifestându-se la o anexa cu rol de bucătărie de vară, intervenția a fost dificilă din cauza amplasării construcției, ea fiind lipită de casa de locuit.
După aproximativ 20 de minute de intervenție, incendiul a fost limitat fără a se extinde la casă. A fost stins după o ora de la începerea intervenției.
Au ars bunurile depozitate în anexa, iar cauza probabilă este jarul sau scânteiele provenite de la un cuptor de făcut pâine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.