O capcană pentru mașini. Efectele neștiute ale vijeliei și a codului galben.

0
557
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efecte neștiute de cine trebuie să le știe, o capcană pentru mașini și oglinzile retrovizoare.  De câte zile stâlpul aproape culcat la orizontală, cu cabluri atașate, zace pe drumul Bodrogului, undeva înainte de ciupercărie, la cca. un metru înălțime? Probabil că și în poziție aceasta își face datoria, eroic, și cei ce sunt beneficiarii serviciilor pe cabluri nici nu sesizează defecțiunea. O fi televizor, telefon special, comunicații speciale, civilii nu au de unde să știe, iar treaba merge în bune condițiuni. Ei, dacă ceva nu funcționează, era cine să reclame, dar așa…uite că merge și așa.

Stâlpul culcat aproape la orizontală azi, ( 27 06 016) este precum vedeți în fotografiile atașate. Un obstacol ca-n război, împotriva infanteriei, cu cablurile, baraj antidesant, iar noi suntem în vreme de pace. De câte zile, neștiut de nimeni, adevărată capcană, înjurată de șoferi, stă să facă victime.

Priviți, așa se vede capcana din depărtare, în fotografia următoare, te sperie, se văd și cioburi de oglindă retrovizoare, și în fine, cum se oglindește vegetația în cioburi, plus umbra stâlpului pe asfalt.

Deci, stimați membri CLM, aleșii noștri, să fiți atenți când interesele vă trimet în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.