O casă a ars din cauza unei instalații electrice improvizată

0
425

Un incendiu a reușit să cuprindă o casă după ce proprietarii acesteia au crezut că este o idee bună să facă improvizații când vine vorba despre instalația electrică din casă. 

Astfel, ieri în jurul orei 17.30, Detașamentul de Pompieri Arad a fost solicitat pentru o intervenție. Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare ușoară și o autospecială SMURD, pentru protecția personalului propriu.

Pompierii au avut de stins un incendiu în municipiul Arad ce se manifesta la anexa cu rol de bucătărie al unei case de locuit.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul anexei, cu început de propagare la acoperișul casei si cu posibilitatea de propagare la acoperișul casei vecine.

După 30 de minute de intervenție, incendiul a fost izolat si limitat fără a se extinde. A fost stins după o oră de intervenție reușind totuși să ardă acoperișul anexei pe aproximativ 40mp si mai multe bunuri. Din fericire au fost salvate cele două case și nu au existat victime.

În urma cercetărilor a fost stabilită ca si cauză a incendiului un scurtcircuit electric la o instalație electrică improvizată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.