O casă de avocatură din Cluj o reprezintă pe UTA la TAS, în procesul cu FRF: „Munca ne-a fost călcată în picioare”

0
462

Clubul UTA nu iartă FRF-ul pentru decizia de a o lăsa fără jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat, în confruntările din play-offul ligii secunde cu Mioveni, Turris, FC Argeș, Petrolul și Rapid. Arădenii își caută dreaptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și au apelat la avocați din Cluj pentru a fi reprezentați la Lausanne.
Conducerea grupării arădene susține că litigiul va fi înregistrat în Elveția în zilele ce urmează, existând șanse să avem un verdict în următoarele două săptămâni. „Roș-albii” își doresc punctele înapoi, dar asta nu înseamnă că antrenorii și jucătorii nu-și văd de drumul lor în pregătirea celor cinci finale ce vor debuta pe 4 iulie.
Deocamdată, arădenii nu au dezvăluit numele Casei de Avocatură de pe Someș implcată în proces. „Clubul nostru a contractat o renumită Casă de avocatură din Cluj, care ne va reprezenta la Lausanne, în procesul cu Federația Română de Fotbal. Acțiunea va fi înregistrată zilele viitoare la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și apoi vom reveni cu detalii. Poate chiar îl vom prezenta pe partenerul nostru din Cluj în cadrul unei conferințe de presă. Cu această ocazie vom anunța și motivele pentru care am apelat la serviciile sale”, spune Codru Grădinariu, managerul general al „Bătrânei Doamne”.
„Oficialul” arădenilor a reiterat motivul pentru care liderul ligii secunde a apelat la TAS.
„S-a ajuns în situația asta, deoarece decizia Federației, aceea de ne a înjumătăți punctele, a prejudiciat antre­norii, jucătorii și suporterii noștri, care au stat la baza performanței din acest sezon. Munca lor a fost călcată în picioare și nu ni se pare normal acet lucru. Nu vreau să mă pronunț la un procent de reușită, judecătorii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne vor decide cine are dreptate”, a adăugat Grădinariu.
Opt zile au trecut de la ședința din Comi­tetul Executiv al FRF, în s-a aprobat decizia din Comitetul de Urgență privind înjumă­tățirea punctelor celor șase echipe ce participă la play-offul ligii secude.
UTA e cea mai dezavantajată dintre toate, atâta timp cât și-a redus avansul de 11, 12 și 13 puncte din fruntea clasamentului la 5, respectiv 6 puncte față de urmăritoarele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.