O ceartă pe tema alegerilor s-a lăsat cu omor într-o localitate

0
873

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost fost lovit în cap și lăsat să moară în stradă, în localitatea Dancu Mare din județul Hunedoara. Suspectul principal este un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, cu care victima s-ar fi certat pe tema votului de duminică, la barul satului.

Bărbatul de 62 de ani a fost găsit de un trecător plin de sânge și inconștient, la față locului fiind chemată o ambulanță. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viață.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în satul Dancu Mare, comună Martinesti, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență și care prezintă o lovitură în zona capului.

Polițiștii ajunși la față locului au constatat că persoană în cauza este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din orașul Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, la barul din sat”, au susținut reprezentanți ai IPJ Hunedoara.

Martori ar fi spus că, bărbatul s-ar fi certat la barul din sat cu un vecin pe tema alegerilor prezidențiale de duminică.

A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente și ucidere din culpă, medicii legiști urmând să stabilească cauza morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.