O cisternă de 20 de tone s-a răsturnat pe DN 7 în apropiere de Pecica

0
222

accidentDoi oameni au ajuns la spital, după ce un șofer grăbit a intrat într-o depășire riscantă. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 7, în apropiere de Pecica. Bărbatul grăbit, aflat la volanul unui microbuz nu a mai reușit, după o depășire, să intre pe banda sa de mers, și a acroșat o basculantă de 20 de tone, pe care a răsturnat-o de-a curme­zișul șoselei. Microbuzul a ajuns într-un șanţ de pe marginea drumului. „Microbuzul înmatriculat în Ungaria care se deplasa dinspre Arad spre Nădlac a intrat în depășirea unui autotu­rism fără să se asigure, în condițiile în care din sens opus, la o anumită distanță se afla un autocamion. Acesta pentru a evita coeziunea directă a intrat în șanț, după care s-a răsturnat, iar microbuzul s-a oprit și el în șanț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele care se aflau în microbuzul înmatriculat în Ungaria”, spune comisar șef Gheorghe Nica, ofițer specialist în cadrul Poliției Rutiere Arad.
Un echipaj de la descarce­rare şi două ambulanţe au mers imediat la faţa locului. Şoferul microbuzului şi cel al basculantei au fost duşi la spitalul din Arad cu răni grave. Pasagerul din microbuz a primit îngrijiri la faţa locului.
Din cauza accidentului Drumul Naţional 7 a fost blocat aproximativ o oră şi jumătate. Basculanta a fost trasă de pe șosea cu o macara. Mașinile mici au fost deviate spre vama Turnu, însă cele de mare tonaj au trebuit să aștepte.
Claudia Untaru Crețu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.