accidentDoi oameni au ajuns la spital, după ce un șofer grăbit a intrat într-o depășire riscantă. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 7, în apropiere de Pecica. Bărbatul grăbit, aflat la volanul unui microbuz nu a mai reușit, după o depășire, să intre pe banda sa de mers, și a acroșat o basculantă de 20 de tone, pe care a răsturnat-o de-a curme­zișul șoselei. Microbuzul a ajuns într-un șanţ de pe marginea drumului. „Microbuzul înmatriculat în Ungaria care se deplasa dinspre Arad spre Nădlac a intrat în depășirea unui autotu­rism fără să se asigure, în condițiile în care din sens opus, la o anumită distanță se afla un autocamion. Acesta pentru a evita coeziunea directă a intrat în șanț, după care s-a răsturnat, iar microbuzul s-a oprit și el în șanț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele care se aflau în microbuzul înmatriculat în Ungaria”, spune comisar șef Gheorghe Nica, ofițer specialist în cadrul Poliției Rutiere Arad.
Un echipaj de la descarce­rare şi două ambulanţe au mers imediat la faţa locului. Şoferul microbuzului şi cel al basculantei au fost duşi la spitalul din Arad cu răni grave. Pasagerul din microbuz a primit îngrijiri la faţa locului.
Din cauza accidentului Drumul Naţional 7 a fost blocat aproximativ o oră şi jumătate. Basculanta a fost trasă de pe șosea cu o macara. Mașinile mici au fost deviate spre vama Turnu, însă cele de mare tonaj au trebuit să aștepte.
Claudia Untaru Crețu

Recomandările redacției