Actriţa şi cântăreaţa australiană Olivia Newton-John a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în ultimele trei decenii, într-un interviu difuzat pe postul de televiziune american Seven, conform Mediafax.

Actriţa şi compozitoarea a spus că tratează acest cancer, care i-a fost descoperit la baza coloanei vertebrale, cu medicamente „moderne”, dar şi cu remedii naturale. „Soţul meu (omul de afaceri John Easterling, n.r.) este mereu lângă mine, mă sprijină tot timpul şi cred că voi învinge cancerul şi acesta este scopul meu”, a declarat actriţa, care, peste câteva săptămâni, va împlini 70 de ani, în interviul difuzat duminică.

Actriţa a devenit celebră cu rolul Sandy din musicalul „Grease”, în care a jucat alături de John Travolta, Stockard Channing şi Jeff Conaway. Lansat în vara anului 1978, filmul „Grease” a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, devenind musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile. De atunci, artista a lansat şi numeroase piese de succes.

Newton-John a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar, în 1992, şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva acestei boli şi a celor pentru drepturile animalelor. De altfel, artista a înfiinţat în Melbourne, Australia, Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center. A doua oară când a fost diagnosticată cu cancer, tot mamar, dar care se extinsese spre un umăr, a fost în 2013.

Recomandările redacției