O defecţiune la CET sperie întreg Aradul. Zgomotul îi înspăimântă pe arădeni

0
1325

În această seară, în jurul orei 21.30 un zgomot ciudat a început să se audă peste aproape întreg municipiul Arad. Zgomotul este unul destul de puternic şi a creat confuzie în rândul arădenilor care nu ştiu de unde vine sau ce se petrece. Se pare totuşi că nu avem prea mari motive de îngrijorare, zgomotul nefiind de la nici o aeronavă de război sau elicoptere de luptă, ci de la CET. „Am primit şi noi mai multe reclamaţii, însă se pare că este vorba despre o defecţiune la CET. Arădenii nu au motive de îngrijorare“, ne-au asigurat cei de la Poliţia Locală Arad. 

S-ar putea totuşi ca zgomotul să se audă până mâine dimineaţă, creând astfel un disconfort destul de accentuat. 

În urmă cu zece minute, Primăria Arad a emis un comunicat de presă cu privire la zgomotul din oraş: „PRECIZĂRI PRIVIND SURSA ZGOMOTULUI DIN ORAȘ.

Dorită numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor, facem următoarea precizare:
zgomotul din oraș provine de la CET ARAD (CET-ul din afara orașului) care a mărit capacitatea de producție a agentului termic, asta datorită scăderii temperaturilor exterioare. Această procedură a fost necesară pentru ca temperatura agentului termic să ajungă în parametrii optimi în casele arădenilor. Acest zgomot se va opri odată cu finalizarea procedurilor, în cel mult câteva ore.
Vă mulțumim pentru înțelegere!“, Călin Bibarț – Primarul Municipiului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.