O delegaţie formată din 25 de finanţişti arădeni a fost la Bucureşti pentru a protesta împotriva preşedintelui ANAF

0
402

Funcţionarii din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală au anunţat, miercuri, că vor întrerupe lucrul între orele 11 şi 14, pentru a protesta împotriva preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, căruia îi cer demisia. La Arad, programul cu publicul nu a fost însă întrerupt decât vreo 30 de minute, pentru a nu afecta contribuabilii, însă angajaţii instituţiei şi-au pus în piept câte o bucată de hârtie albă, pe care scria „Susţin Marşul demnităţii”.

De menţionat că o delegaţie formată din 25 de persoane a plecat la Bucureşti pentru a participa la protestul organizat în faţa Ministerului de Finanţe. Într-un comunicat de presă al Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetare „Sed Lex” se vorbeşte din nou despre comportamentul abuziv al preşedintelui ANAF şi presiuni exercitate asupra angajaţilor din teritoriu. În spirit de solidaritate, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Publică Locală Sed Lex susţine acţiunea colegilor noştri din finanţe”, se arată în comunicat.

Mai trebuie spus că şi sindicaliştii din Federaţia Naţională a Sindicatelor Muncii şi Protecţiei Sociale şi-au anunţat susţinerea faţă de acţiunea finanţiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.