O echipă de 16 arădeni ambițioși și îndrăgostiți de ciclism vor reprezenta Aradul, la Campionatul Mondial de Cilcism de Anduranţă Paris – Brest – Paris, pedalând alături de cicliști din 68 de țări. Acest „monument al turelor de anduranţă” va avea loc in 18 august, iar participarea la Paris – Brest – Paris este condiţionată de obţinerea seriei de brevete locale 200-300-400-600 de km.

Organizatorii RandoROM Arad pregătesc în aceste zile logistica pentru participarea echipei la competiție și fac apel la arădenii iubitori de sport, să îi sprijine în această inițiativă.  

Pe premisa „Aradul la 4 ace la PBP 2019”, organizatorii locali s-au angajat să le ofere participanţilor, prin contracte de sponsorizare sau prin strângere de fonduri, deplasarea unei echipe tehnice pentru a beneficia de suportul necesar (hidratare, odihnă, masaj, grup sanitar, asistenţă mecanică), cazare înainte şi după participare, dar şi un echipament oficial dedicat participării.

Până în prezent, Centrul Cultural Județean și câteva societăți au anunțat că vor sprijini demersul.

Așadar, toţi cei care vor să susţină această iniţiativă, de a împlini cele 16 visuri, sunt invitaţi să se distreze şi să doneze.

Evenimentul caritabil va avea loc duminică, 4 august, cu începere de la ora 17:00, când se va da startul turei în regim de plimbare, din parcarea aflată pe Calea Bodrogului colţ cu strada Pădurii. Tura se va desfăşura exclusiv pe asfalt. „Ei au luptat pentru calificare şi vor lupta în continuare pedalând 1.200 de kilometri. Noi, în schimb, avem datoria de a lupta pentru ei. Visul nostru e să împlim aceste 16 visuri! Dacă reuşim acest lucru, ne putem declara fericiţi pe deplin”, a spus Cristina Gheorghe, coordonator iniţiativă „Aradul la 4 ace la PBP 2019”.

Cei care doresc să sprijine acest demers, dar nu ajung la evenimentul de duminică, o pot face donând în contul Asociaţiei Euromediu, cu menţiunea „Aradul la PBP”:

RO16BACX0000001032996000 (RON)

RO86BACX0000001032996001 (EUR)

Recomandările redacției