Explozia de pe platourile de filmare pentru cel de-al 25-lea lungmetraj din franciza „James Bond”, care a provocat rănirea unui membru al echipei de producţie şi a distrus o parte din decorurile de la Pinewood Studios, situate în apro­pi­ere de Londra, nu va fi investigată de autorităţile britanice, scrie Mediafax.
Pe contul oficial de Twitter al filmului a fost publicat un mesaj potrivit căruia explozia a fost una „controlată”, ce făcea parte din scenariu.
Un oficial de la Departamentul Muncii a anunţat că, după investigaţii preliminare, nu este necesară o anchetă oficială în acest sens, informează BBC.
Incidentul a fost al doilea din timpul filmărilor pentru „Bond 25″.
În mai, filmările programate în Jamaica au fost suspendate după ce actorul principal, britanicul Daniel Craig, s-a accidentat la un picior, în timp ce înregistra o scenă de acţiune. Starul a fost apoi operat la gleznă şi a avut nevoie de două săptămâni de recuperare. Acesta nu a fost primul accident suferit de britanic de când joacă rolul celebrului spion. Anterior, Craig s-a lovit la dinţi în timp ce lucra la „Casino Royale” şi a suferit o ruptură musculară la umăr în timp ce filma pentru „Quantum of Solace” (2008).
Următorul film din seria „James Bond”, care încă nu are un titlu, va fi lansat pe 8 aprilie 2020.

Recomandările redacției