soacraJandarmii au fost solicitaţi să intervină, marţi, în jurul orei 17,40, pentru aplanarea unui scandal mai deosebit, cap de afiş fiind o femeie de 63 de ani.
„Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la adresa precizată, respectiv la o casă situată în Micălaca. La faţa locului a fost identificată persoana care a provocat scandalul, după ve­rificări rezultând faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, femeia a pătruns în imobilul ce se află în proprietatea ginerelui său, fără să i se permită acest lucru, şi a distrus ferestrele şi o uşă”, ne spune mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Se pare că totul a pornit de la neînţelegerile pe care soacra le avea cu ginerele în privinţa unei moşteniri. Miza era o locuinţă a femeii, nicidecum casa pe care a distrus-o, aceasta fiind proprietatea integrală a bărbatului. De data aceasta, însă, femeia a venit pornită pe scandal, luându-şi cu ea câteva cărămizi în ideea de a distruge locuinţa bărbatului.
Jandarmii mai spun că „femeia a spart ferestrele de la stradă ale casei şi sticla de la o uşa, pentru aplanarea conflictului ginerele fiind nevoit să sune la 112. În casă se mai afla şi fiica femeii, dar şi un copil mic, de două luni.”
Bărbatul a depus plângere, iar jandarmii au întocmit în acest caz actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.
(D.D.)

Recomandările redacției