O femeie a distrus locuinţa ginerelui său din cauza unor neînţelegeri legate de o moştenire

0
181

soacraJandarmii au fost solicitaţi să intervină, marţi, în jurul orei 17,40, pentru aplanarea unui scandal mai deosebit, cap de afiş fiind o femeie de 63 de ani.
„Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la adresa precizată, respectiv la o casă situată în Micălaca. La faţa locului a fost identificată persoana care a provocat scandalul, după ve­rificări rezultând faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, femeia a pătruns în imobilul ce se află în proprietatea ginerelui său, fără să i se permită acest lucru, şi a distrus ferestrele şi o uşă”, ne spune mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Se pare că totul a pornit de la neînţelegerile pe care soacra le avea cu ginerele în privinţa unei moşteniri. Miza era o locuinţă a femeii, nicidecum casa pe care a distrus-o, aceasta fiind proprietatea integrală a bărbatului. De data aceasta, însă, femeia a venit pornită pe scandal, luându-şi cu ea câteva cărămizi în ideea de a distruge locuinţa bărbatului.
Jandarmii mai spun că „femeia a spart ferestrele de la stradă ale casei şi sticla de la o uşa, pentru aplanarea conflictului ginerele fiind nevoit să sune la 112. În casă se mai afla şi fiica femeii, dar şi un copil mic, de două luni.”
Bărbatul a depus plângere, iar jandarmii au întocmit în acest caz actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.
(D.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.