accidentO clipă de neatenţie a fost fatală pentru o femeie, aseară la Curtici. Aceasta şi-a pierdut viaţa după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului şi a fost accidentată de către un autoturism. Şoferul pornise de pe loc şi nu avea viteză dar s-a trezit cu aceasta în faţă şi nu a mai avut cum să evite impactul.
În urma izbiturii, femeia a fost trântită pe asfalt iar lovitura i-a fost fatală. Medicii sosiţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai avut ce face, decât să constate decesul său.
Zona a fost rapid împânzită de poliţiştii care au deschis o anchetă.
„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că  în timp ce B. Cătălin de 41 ani din Sântana, a condus un autoturism marca Renault Clio, dinspre Arad spre Curtici, la intrarea în oraşul Curtici, imediat după trecerea la nivel cu calea ferată, a surprins şi accidentat mortal, o femeie în vârstă de aproximativ 65-70 ani, neidentificată. Victima, în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a murit femeia. Trupul său a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Recomandările redacției