O tentativă se sinucidere a avut loc în Arad. Se pare că incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 21:00, când un apel la numărul unic de urgență 112 avea să anunțe tragedia.
Din informațiile pe care pe care le deținem, a fost vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani care s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc din Micălaca.
Se pare că femeia locuia alăuri de concubinul său cu care s-ar fi și certat înainte să recurgă la gestul extrem, ceartă care se pare că era oricum la ordinea zilei.
Polițiștii prezenți la fața locului au constatat astfel că femeia consumase si alcool înainte de încercarea de a se sinucide, starea acesteia fiind însă una destul de precară, neștiind sigur dacă aceasta a suferit traumatisme severe sau nu.
Transportată imediat la UPU, aceasta se afla într-o stare delicată cu o fractură de șold și fiind internată la Secția Ortopedie. Pe lăngă acestea, din ceea ce ne-au spus reprezentații Spitalului Clinic județean de Urgență, aceasta este sub supravegherea medicilor și se află în afara oricărui pericol.
Din fericire, aceasta a reușit să scape însă oamenii legii continuă cercetările pentru a afla exact motivul care a făcut-o să își dorească să își ia viața.

Recomandările redacției