O femeie a sesizat polițiștii, după ce a fost hărțuită pe Faleza Mureșului

0
479

Hărțuită de un bărbat care se masturba pe Malul Mureșului, o femeie a sunat imediat la 112, fapt care l-a pus pe fugă pe vajnicul bărbat.

Marți, la ora 18.27, o femeie a sesizat prin 112 că un bărbat are un comportament indecent pe Malul Mureșului, în zona Polivalentă. De asemenea, femeia a precizat că la momentul apelului bărbatul nu se mai afla în zonă, întrucât apelanta l-a informat pe bărbatul în cauză că va suna la 112.

Operatorul 112 care a preluat apelul a solicitat informații despre bărbatul în cauză, pentru a putea fi depistat de patrulele din teren. De asemenea, a îndrumat apelanta să depună o reclamație în scris, iar dacă se mai repetă incidentul să sune la 112 fără a spune persoanei în cauză.

În ceea ce privește identitatea bărbatului, semnalmentele acestuia au fost transmise polițiștilor din teren și patrulelor de jandarmi, în cazul depistării lui să poată fi luate măsurile legale.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 1.70m, șaten care poartă o șapcă neagră. Acesta ar mai fi fost văzut în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.