Femeia, care era cunoscută pentru faptul că stătea ore în șir în fața unei bănci din cartierul La Florida, unde le cerea bani trecătorilor, a cumpărat biletul câștigător de la un magazin de tutun. Aceasta era faimoasă printre oamenii din apropiere, deoarece era văzută deseori în zonă, unde le cerea trecătorilor bani pe care obișnuia să-i ”investească” în bilete la loterie, în speranța că va câștiga și își va îmbunătăți viața, conform digi 24.

Norocul i-a surâs abia săptămâna trecută, când a cumpărat un bilet la BonoLoto și a completat cele șase numere care au ieșit câștigătoare, aducându-i astfel cel mai mare premiu, ce a ajuns la aproape 1,3 milioane de euro.

După ce a realizat că a câștigat marele premiu, ea s-a întors la magazinul de unde a cumpărat biletul și le-a spus angajaților: ”Mi-ați rezolvat viața.”

Identitatea femeii nu se cunoaște, însă proprietara magazinului de tutun care i-a vândut biletul câștigător a dezvăluit că este de etnie romă și se știa că are probleme financiare.

Mariángeles Torregrosa, care conduce magazinul de tutun alături de Desirée Agorreta, a povestit că femeia obișnuia să cerșească în fiecare zi, de la ora nouă dimineața, până la două.

”Stătea mereu în fața supermarketului și în fața băncii. Când termina, venea mereu și îmi spunea: ”Dragă, sunt aici!” Mereu lua bilete BonoLoto și Primitiva, nu Euromillion, pentru că acestea din urmă sunt mai scumpe.”, a dezvăluit co-proprietara magazinului, care a declarat că n-a mai câștigat nimeni un premiu atât de mare.

BonoLoto, care a fost înființată în 1988, este cea mai populară loterie din Spania, asta pentru că prețul biletelor este foarte accesibil. Ca să joace, oamenii trebuie să ”bifeze” șase numere dintr-un tabel de la 1 la 49. Fiecare pariu este de 0,50 de euro. Jucătorii pot alege un pariu simplu, cu șase numere, care este cea mai ieftină opțiune sau un pariu multiplu, caz în care pot fi selectate până la 11 numere. Prețul unui astfel de bilet este, însă, mai scump.

Sursa digi 24

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției