O femeie ce pare să aibă cătuşe la mâini apare pe camera de securitate a unei locuinţe în Texas

0
633

Poliţia din Texas a deschis o anchetă după ce pe camera de supraveghere de la uşa unei case a fost surprinsă o tânără care pare să aibă cătuşe la mâini şi fuge de cineva. Înregistrarea a fost făcută în faţa casei lui Jennie Drude. Ea este cea care a publicat clipul video pe Facebook şi a sunat la poliţie, po­trivit Cosmopolitan. Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de 24 august, la ora 3:00. Se pare că femeia a sunat la mai multe uşi din cartierul Sunrise Ranch, din Montgomery, Texas, informează Mediafax.
Femeia pare să aibă la mâini cătuşe rupte, iar în înregistrare pare foarte speriată. Mai mult, se pare că purta doar un tricou. O femeie din cartier a declarat că cineva a sunat la uşa casei familiei ei de „20-30 de ori”, dar când soţul ei a mers să des­chidă nu mai era nimeni acolo.
Potrivit autorităţilor, nimeni din zonă nu o cunoaşte pe femeia din înregistrare, iar aceasta nu sea­mănă cu nicio persoană dată dispărută. Locotenentul Scott Spencer le-a cerut celor care locuiesc în cartier să aibă grijă, deoarece aceasta ar putea fi şi o capacană prin care hoţii să îi facă să deschidă uşile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.