disparutaPoliţiştii au dat în urmărire generală o femeie, după ce au fost alertaţi de membrii familiei acesteia, că nu s-a mai întors acasă. A dispărut de la domiciliu Iuliana Har, de 45 ani, din localitatea Cladova, locuind fără forme legale în municipiul Arad. Aceasta a fost văzută ultima dată la domiciliu, în 13 august.
Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,68 m., 90 kilograme, păr brunet tuns scurt, ochi verzi. La data dispariţiei aceasta purta pantaloni negri, tricou negru, având asupra ei o poşetă de culoare neagră. „Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celei în cauză sunt rugate să sune la apelul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
De menţionat că, o minoră dispărută din Hunedoara, a fost depistată de poliţiştii arădeni pe raza municipiului. Poliţiştii Secţiei nr. unu de Poliţie, împreună cu cei aparţinând Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat-o pe raza municipiului, pe G. R., de 13 ani, din judeţul Hunedoara. Tânăra a fost dată în urmărire naţională de IPJ Hunedoara, în data de 16 august, întrucât a dispărut de la domiciliu. Aceasta a fost încredinţată familiei.
(C.G.)

Recomandările redacției