O femeie de 54 de ani, lovită de mașină în Sâmbăteni

0
532

În continuare, pietonii sunt cei mai predispuși la accidente. Asta datorită faptului că de cele mai multe ori aceștia traversează prin loc nepermis. În urmă cu doar câteva zile a existat cazul unei minore, iar cu ceva timp mai înainte a fost vorba și despre o femeie accidentată tot din aceeași cauză. 

Încă o seară, vremea nefavorabilă și vizibilitatea scăzută au contribuit la încă un pieton lovit de un autoturism. 

Astăzi, 12 decembrie, un bărbat de 32 de ani din județul Vrancea, a avut ghinionul să lovească o persoană care a trecut neregulamentar strada. Bărbatul își conducea autoturismul pe D.N. 7, din direcția Lipova înspre Arad, iar la km 527 + 100 m, pe raza localității Sâmbăteni, a surprins și a accidentat ușor o femeie de 54 de ani. Femeia, domiciliază în județul Arad, se afla pe partea carosabilă în calitate de pieton. Victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care aceasta a fost lovită de șoferul care circula regulamentar. 

Șoferul, cât și pietonul au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative, iar mai departe, după tot acest incident se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.