Din câte se vede, când vine vorba de furturi, acestea nu mai țin cont de vârstă. De multe ori sunt cazuri în care bătrânii sunt țintele hoților pentru că ei reacționează mai greu sau aproape deloc. Un astfel de caz, până aici neobișnuit, a avut loc recent. O bătrână de 70 de ani a fost ținta unei persoane care avea de gând să îi fure portofelul.

Partea interesantă din tot acest furt este că hoțul era o altă femeie, de 60 de ani, Arădeanca a văzut-o pe bătrâna de 70 de ani în stația de tramvai de la Teatru. Aici i-a sărit în ochi geanta acesteia în care avea un portofel. Astfel, dacă tot i-a fost la-ndemână, la cei 60 de ani ai săi a băgat mâna în poșetă și a încercat să sustragă portofelul plin cu acte și bani.

Acesta a fost momentul în care polițiștii Biroului de Investigații Criminale au prins-o, în flagrant delict.

Prejudiciul în valoare de 312 lei și documentele au fost recuperate și predate persoanei vătămate, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză ca să se asigure că aceasta nu a mai avut și alte antecedente de acest fel pentru care ar fi momentul să plătească.

Recomandările redacției